Proizvodi

Čelične konstrukcije, dijelovi za čelične konstrukcije, metalne ograde, metalne ručice, gazišta,rukohvati stolovi,stolice i slično.

Što mi radimo?

Specijalizirani smo za obradu metala i čelika po EN 1090-2 standardu

Čelične konstrukcije

Kroz dugogodišnji rad stekli smo znanje i iskustvo za izradu čeličnih konstrukcija za sve vrste objekata i postrojenja.

Dijelovi od metala

Izrada svih vrsta dijelova za Vaše potrebe od čelika i metala. Trebate prilagođeno riješenje? Pravo smo riješenje za Vas!

Proizvodi od metala

Proizvodimo metalne i čelične proizvode poput stepeništa, rukohvata, velikih vrata i slične proizvode!

Ograde

Izrađujemo ograde za kuće, dvorišta i slično po narudžbama

Po narudžbi

Izrada proizvoda po Vašim željama i potrebama

Uslužna obrada metala

Uslužno rezanje, savijanje i varenje čelika i metala

Čelične konstrukcije

Izrada i montaža čeličnih konstrukcija su sastavni dio djelatnosti naše tvrtke, tvrtka je certificirana za izradu čeličnih konstrukcija  prema normi EN 1090-2 .

Kroz dugogodišnji rad stekli smo znanje i iskustvo za izradu i montažu čeličnih konstrukcija za sve vrste objekata i postrojenja. Sam proces izrade čelične konstrukcije kreće od izrade radioničke dokumentacije te nabavom odgovarajućeg materijala.

 

metal engineering đakovo

Fasade,krovovi,nadstrešnice i gazišta

Naše limarske usluge uključuju montažu visoko profiliranih trapeznih limova, sendvič krovnih i fasadnih panela ispunjenih poliuretanom i mineralnom vunom, montaža hladioničkih panela, inox sendvič panela, fasadnih limova, perforiranog lima, lamela, kazetni sustav fasade, plastificirane obloge od poc. i aluminijskog lima.

Ugrađujemo i vrste svjetlo propusnih kupola i svjetlo propusnih polikarbonatnih ploča. Izrađujemo i montiramo sve vrste opšava, oluka, od PCB lima, plastificirane maske od pocinčanog iili aluminijskog lima kao i uvale od inox lima.

Proizvodi od metala

Nudimo široku paletu proizvoda od metala koji će ispunniti Vaše potrebe za estetikom, trajnošću i funkcionalnošću. Naša strast prema kvaliteti i pažnji prema detaljima čine nas vodećim proizvođačem na području Đakovštine. 

Sve naše proizvode izrađujemo koristeći visoko kvalitetne materijale i najnoviju tehnologiju. U našem poslovanju radimo po certifikatu EN 1090-2. 

Garantiramo dugotrajnost i izdržljivost svih naših proizvoda od lima i metala, uz istovremeno održavanje visokih standarda dizajna. Vaša potreba za funkcionalnošću i estetikom naša je inspiracija a kvaliteta naša prednost!

metal engineering đakovo obrada metala
metal engineering đakovo

Uslužna obrada metala i lima

Naša usluga savijanja i obrade lima i metala predstavlja vrhunsku rješenje za Vaše potrebe u industriji i proizvodnji. Nudimo niz usluga koje će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate u Vašem projektu.

Savijanje lima i metala:
Naša sposobnost savijanja lima i metala omogućuje nam oblikovanje materijala prema različitim geometrijskim zahtjevima. Bez obzira tražite li kompleksne zakrivljene oblike, ravne površine ili kutove, naši stručnjaci će vam pružiti visoku preciznost i kvalitetu. Naša oprema za savijanje omogućuje nam rad s različitim debljinama lima i metala, pružajući vam fleksibilnost u izboru materijala.

Obrada lima i metala:
Naša usluga obrade lima i metala ide dalje od jednostavnog savijanja. Ovdje se fokusiramo na izradu visoko preciznih i estetski privlačnih komponenata i dijelova. Naša tehnologija obrade omogućuje glodanje, bušenje, rezanje i ostale obrtničke procese, što rezultira gotovim proizvodima visoke kvalitete.